layanan

babagan kita

Staba Electric Co., Ltd.. didegaké ing taun 2010, dununge ing Zhongshan, Tiongkok - pusat transportasi Area Greater Bay Guangdong-Hong Kong-Marco. Staba minangka pabrikan utama ing industri iki lan uga solusi kontrol listrik & elektronik sing misuwur ing saindenging jagad. Produk utama yaiku Stabilizer Voltase Otomatis (AVR), Pasokan Daya Ora Ganggu (UPS), Inverter / Solar Inverter, Brushless DC Motors DC, Ukuran kontrol motor BLDC, lsp.

ndeleng liyane
  • 2009

    Taun Madeg
  • 27

    paten
  • 430

    buruh trampil
  • 43.000

    Bengkel

produk

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

priksaan kanggo pricelist

klien