Babagan Kita

KAMI

PERUSAHAAN

Staba Dina Iki

ico (1)

Nawakake macem-macem produk

sawetara lengkap AVR, UPS, Inverter lan Transformers

ico (5)

Pimpinan teknologi

Luwih saka 20 paten penemuan asli ing saindenging jagad kanggo produk listrik

ico (2)

Anane global

Adol luwih saka 60 negara & wilayah, disaranake dening merek terkenal

ico (3)

Top 5 Peringkat

5 pabrikan Produk AVR paling dhuwur ing China 350 karyawan, 40.000 area produksi sing dilengkapi fasilitas canggih

ico (4)

Kualitas & Pangiriman sing Terbukti

Perusahaan ISO9001: 2015 & IMPS GB / T29490-2013 proses lan manajemen QC sing disertifikasi

Pendapatan Bisnis

Business Revenue

Business Revenue

Staba Electric Co., Ltd.. didegaké ing taun 2010, dununge ing Zhongshan, Tiongkok - pusat transportasi Area Greater Bay Guangdong-Hong Kong-Marco. Staba minangka pabrikan utama ing industri iki lan uga solusi kontrol listrik & elektronik sing misuwur ing saindenging jagad. Produk utama yaiku Stabilizer Voltase Otomatis (AVR), Pasokan Daya Ora Ganggu (UPS), Inverter / Solar Inverter, Brushless DC Motors DC, Ukuran kontrol motor BLDC, lsp.

Staba nduwe 43,000 sqm pabrik modern sing dibangun dhewe, kanthi loop utama fasilitas produksi kalebu:

- Lokakarya kabinet logam & lokakarya stamping,
- Lokakarya gulung lan anil inti inti trafo,
- bengkel Transformer & uji coba Transformer,
- Lokakarya pangolahan lan pengujian PCB,
- Lokakarya motor BLDC,
- Perakitan pungkasan & lokakarya uji coba produk pasokan listrik.

Produksi tahunan tekan 50 yuta PC. Produk kita didol menyang luwih saka 68 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Umume pelanggan utama yaiku merek sing misuwur ing saindenging jagad. Ing taun 2019, Staba dipilih dadi conto perusahaan ing Indeks Pemimpin Ekspor Nasional.

Sajrone pangembangan, Staba menehi perhatian banget marang akumulasi hak kekayaan intelektual lan nggawe sistem manajemen perusahaan. Staba minangka perusahaan pertama ing wilayah kita sing lulus akreditasi IPMS GB / T29490-2013, duwe 4 paten penemuan asli ing Amerika Serikat lan Uni Eropa, lan luwih saka 58 paten penemuan asli China lan paten model utilitas. Wiwit 2014, Staba wis disetujoni / disetujoni maneh minangka perusahaan teknologi tinggi nasional kaping telu berturut-turut, kita duwe loro pusat teknologi perusahaan: Pusat Teknologi Teknik Tenaga Cerdas Provinsi Guangdong, lan Pusat Teknologi Teknik Produk Zhongshan. Wiwit dina pisanan didegake, sistem piranti lunak ERP lan sistem manajemen ISO9001 wis dileksanakake ing saben aspek manajemen perusahaan, supaya operasional sistem sing lancar lan efisien. Saiki, kita duwe 340 karyawan, sing 33 kanggo sistem R&D lan 38 kanggo sistem manajemen perusahaan. Sanalika, kita duwe kerjasama intensif lan kemitraan konsultatif karo akeh institusi riset lan ahli ing industri kasebut, nyoba nggawe produk, layanan, lan teknologi dadi prioritas utama industri.

Apa sing Kita Laku

Staba minangka perusahaan sing didhasarake nilai, sing nilai inti utamane efisiensi, inovasi, lan berorientasi pelanggan. Pancen amarga efisiensi sing dhuwur, Staba bisa entuk ganjaran sing luwih dhuwur tinimbang kanca-kancane, supaya luwih akeh sumber daya lan bathi bisa diinvestasikan ing P&P supaya bathi inti Staba dijaga supaya bisa lestari; Inovasi minangka perawatan humanistik, kabeh inspirasi inovasi Staba teka saka ngewangi para pemangku kepentingan babagan cara ngirit sumber daya lan rumangsa luwih apik ing proses desain - produksi - saluran - komunikasi karo pelanggan; berorientasi pelanggan nuduhake sikap Staba tumrap suhu layanan lan layanan sajrone proses kasebut.

Cukup wenehi ide babagan kontrol motor lan motor, kita bakal menehi solusi lengkap lan motor sing sampeyan butuhake. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan!

Business Revenue

Sejarah
Proses
2010

Miwiti minangka pabrik cilik, fokus ing Voltage Stabilizer & UPS

2012

Panyedhiya Pepsi Cola sing Diverifikasi Tunggal kanggo Stabilizer Tegangan

2013

Lokakarya anyar 8,000 m² Lulus sertifikasi ISO9001 Diluncurake stabilisator Voltage Stabilizer Voltage kaping 1 ing donya

2014

Perusahaan Hi-tech Nasional Granded China wis disertifikasi

Peringkat minangka pabrikan Voltage Stabilizer paling dhuwur ing China

2017

Diluncurake Stabilizer Tegangan jinis Triac

Mulai gawe taman industri 40.000m²

2018

Ditampa Pusat Riset Teknologi Teknik Tenaga Cerdas Anyar Guangdong

2019

Staba Industrial Park digunakake, kapasitas produksi tikel kaping pindho.

Sistem manajemen hak properti intelektual wis disertifikasi GB / T29490- 2013

2020

Divisi Motor BLDC Staba ditetepake

Perusahaan Solusi PCBA & Peralatan Rumah Tangga Cilik didegake