BLN4834 Pengering Rambut BLDC Motor

Jeneng Produk: Pengering Rambut BLDC Motor
Model Ora.: BLN4834
Daya Rated: 70W
Tegangan: 230V
Kacepetan dirating: 76.000RPM
Fitur: Presisi Dhuwur / Geter Geger / Gegegeg Gendheng / Kecepatan Tinggi / Efisiensi Tinggi / Jangka Panjang Umur

Ringkesan

Lamaran

微信图片_20201010143658

Ukuran Garis Besar

BL4270-O

Datasheet Kinerja

Katrangan Parameter
 Diameter poros: 6mm
Tegangan: 230V AC
Daya Input Maks: 70 ± 10W
Tekanan Angin Maks: 105g / 10cm
 Kecepatan Angin Maks: 15m / s
Bobot Bersih: 152 g
Gangguan: ≤85db (100cm)
Kontroler: FOC
Jangka Urip: ≥2,000Hrs
Kacepetan maksimal: 7.600 ± 10% RPM

Pambuka Produk

Motor BLD4834 Pengering Rambut BLDC Motor dikombinasikake karo Staba Motor 10 taun kustomisasi DC Motor lan pengalaman manufaktur kanggo Solusi Motor pengering BLDC sing dikembangake kanthi khusus.

Mbandhingake karo Pengering Rambut sadurunge sing dilengkapi AC Motors, Pengering Rambut paling anyar saiki nggunakake Brushless DC Motors kanthi Noise Low lan Low Power Consume.

BLN4834 Rambut Pengering BLDC Motor bisa digunakake ing 24VDC lan nawakake Kecepatan Tinggi 7.600RPM kanthi Konsumsi Daya sing Sithik banget ing 70W. 

We Staba Motor bakal terus ngoptimalake Solusi Motor Pengering Rambut BLDC, kanggo ngrancang lan ketemu Hemat Energi sing luwih Ringan, luwih Enak, Energi, Kontrol Cerdas, Regulasi Kecepatan Tanpa Langkah, Tren Proteksi Ringan lan Lingkungan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 微信截图_20201010143117

    Motor BLDC Kanggo Pengering Rambut

      Pengering Rambut Tradisional mesthi nganggo Motor universal AC sing rame lan umure luwih sithik. Amarga Motor Universal AC mesthi entuk ukuran gedhe lan bobote abot, mula angel digunakake kanggo ngrancang Pengering Rambut kanthi bentuk sing apik. 

    1589513031153075

      Struktur Rotor Eksternal Motor BLDC Miturut tren pasar anyar, Staba Motor ngrancang motor BLDC Rotor Eksternal. Desain Motor lan Fan Blade integral Staba Motor nyuda Ukuran lan Bobot, dene Fan Blade jinis drum njamin angin sing seragam lan cepet.

    BK4834-0

    Motor BLDC bisa nyedhiyakake kontrol sing tepat kanggo macem-macem panjaluk integrasi Cepet lan Aplikasi. Kanthi keseimbangan Motor sing presisi Dhuwur, Pengering Rambut mung bakal Kedher Mates nalika digunakake kanggo menehi pangguna pengalaman sing sampurna.  

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita