BL6141 Motor Kipas Rotor BLDC Kompak Outer

Jeneng Produk: Motor Fan BLDC Rotor Outer Kompak
Model Ora.: BL6141
Daya Rated: 9.6W
Tegangan: 24V DC
Kacepetan dirating: 1385RPM
Fitur: Konsumsi Daya Rendah / Ukuran Kompak / Gampang Dikumpulake / Rotor Outer / Durabilitas Tinggi / Noise Cilik / Umur Umur

Ringkesan

Lamaran

BL6141

Ukuran Garis Besar

BL6141-outline

Datasheet Kinerja

Katrangan Ora Ana Beban Efisiensi Maks Daya Output Max
Kacepetan (RPM): 1.860 1.385 805
Saiki (A): 0,12 0,629 1,53
Torsi (Nm): 0 0,067 0,184
Daya Output (W): 2.28 9.68 15.55
Tegangan (V): 24 24 24

Kurva Kinerja

BL6141 Curve

Pambuka Produk

BL6141 Compact Outer Rotor BLDC Fan Motor digabungake karo Staba 10 taun kustomisasi DC Motor lan pengalaman manufaktur kanggo Solusi Motor BLDC Fan Listrik sing dikembangake khusus. Dibandhingake karo penggemar listrik sadurunge sing dilengkapi AC Motors, penggemar listrik nggunakake DC Motor tanpa sikat kanthi konsumsi daya sing luwih murah.

BL6141 Compact Outer Rotor BLDC Fan Motor bisa digunakake ing 24VDC lan nawakake Kecepatan Tinggi 1385RPM kanthi konsumsi daya sithik ing 9.6W. 

We Staba Motor bakal terus ngoptimalake Solusi Motor Fan, kanggo ngrancang lan ngasilake Hemat Energi sing Lebih Ringan, Ringan, Ramah Lingkungan lan Energi, Kontrol Kecerdasan Fan, Regulasi Kecepatan Tanpa Langkah, Tren Perlindhungan Ringan lan Lingkungan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 微信截图_20201009153840

    Penggemar Listrik Solusi DC Brushless DC

     

    Penggemar Listrik minangka salah sawijining peralatan rumah tangga sing umume digunakake. Dheweke duwe akeh jinis lan akeh digunakake. Nanging, Penggemar Listrik saiki nggunakake motor AC kanthi tenaga sing dhuwur banget, biasane ing ndhuwur 60 watt, sing nggunakake akeh tenaga. Minangka alat rumah tangga cilik sing kudu diuripake suwe, konsumsi energi, swara, lan kecepatan angin minangka kriteria paling langsung kanggo nimbang produk. Kanggo produk Fan Listrik, motor minangka salah sawijining komponen sing paling penting.

    Umume para Penggemar Listrik ing pasar saiki nggunakake motor AC tradisional, sing duweni umur layanan winates, pangopènan sing ora trep, konsumsi energi dhuwur, lan kontrol motor sing sithik. Kanggo gawe marem ing macem-macem skenario panggunaan lan lingkungan panggunaan sing beda, macem-macem kecepatan sing bisa disetel, swara sithik, umur panjang, lan mode sing beda-beda dibutuhake miturut skenario panggunaan sing beda. Motor AC tradisional ora bisa nyukupi sarat ing ndhuwur.

    Electric Fans

     

    Kanggo ngatasi rasa nyeri ing ndhuwur, Staba Motor nggabungake 19 taun kustomisasi motor DC lan pengalaman manufaktur kanggo dikembangake khusus Solusi Motor Fan BLDC. Dibandhingake karo Penggemar Listrik sadurunge sing dilengkapi motor AC, Penggemar Listrik nggunakake motor DC tanpa sikat kanthi Konsumsi Daya sing luwih murah lan Efisiensi Tinggi. Kejaba Hemat Energi lan Hemat Daya, dibandhingake karo motor AC konvensional kanthi mode ngoper rotasi kanthi kacepetan udakara 3 gir, malah motor DC Brushless standar bisa nyetel kacepetan sakarepe. Nalika ngerti pangaturan kacepetan angin multi-blok, bisa uga dilengkapi mode Blending siklus intermiten kompleks. Kanthi fungsi iki, sanajan sampeyan ngadhepi Kipas Listrik suwene, sampeyan bakal ora krasa nyaman amarga Volume Udara sing gedhe banget. 

    Kajaba iku, Staba Motor bakal terus ngoptimalake Solusi Motor Fan supaya bisa nggawe BLDC Motor luwih cilik, luwih entheng, ramah lingkungan, lan ngirit energi. Tujuane yaiku kanggo nemokake kontrol cerdas penggemar, regulasi kacepetan tanpa langkah, gaya ringan, hemat energi, lan perlindungan lingkungan.

    Stana Motor wis pengalaman suwene 10 taun ing teknik kustomisasi motor, utamane ing Fan Electric wis nglumpukake Database Prototipe Motor sing gedhe kanggo referensi utawa pilihan pelanggan, kontrol sing cocog opsional, utawa encoder, kanthi cepet miturut kabutuhan pelanggan supaya solusi motor bisa ditemoni utawa ngluwihi panjaluk pelanggan. Staba Motor wis dadi panyedhiya motor lan pabrikan sing dipercaya wiwit taun 2010. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Solusi Motor Fan BLDC Motor, Hubungi kami.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita