BLN5560 Fascia Gun Outer Rotor BLDC Motor

Jeneng Produk: Fascia Gun Outer Rotor BLDC Motor
Model Ora.: BLN5560
Daya Rated: 37W
Tegangan: 24V DC
Kacepetan dirating: 3111 RPM
Fitur: Torsi Dhuwur / Durasi Dhuwur / Noise Low / Suwene Umur

Ringkesan

Lamaran

BL5560

Ukuran Garis Besar

微信截图_20201008112026

Datasheet Kinerja

Katrangan Ora Ana Beban Efisiensi Maks Daya Output Max
Kacepetan (RPM): 3.720 3.116 1.978
Saiki (A): 0,36 2.1 6.4
Torsi (Nm): 0 0,12 0,38
Daya Output (W): 0 37 80
Tegangan (V): 24 24 24

Kurva Kinerja

SM5560-c

Pambuka Produk

Motor BLN5560 Fascia Gun Outer Rotor BLDC Motor dirancang khusus lan diproduksi kanggo Perkakas Listrik Sehat Omah ing urip modern. BLN5560 BLDC Motor digawe saka 100% Cooper Winding lan liwat proses ngasilake ketat sing bisa ngatasi rasa nyeri otot lan kaku. Motor BLN5560 Fascia Gun Outer Rotor BLDC Motor iku Torsi Dhuwur, Kekiatan Dhuwur, Efisiensi Banget, Daya Besar, Konsumsi Listrik Rendah, Super Silence, lan Jangka Panjang Umur.

Kanthi BLN5560 Staba's BLuter Rotor BLDC Luar Negeri, Gun Pijet Fasia bakal nyuda akeh Kebisingan, menehi Efek sing cukup kanggo jaringan otot sing jero, lan nambah umur layanane.

BLN5560 BLDC Motor nggunakake Chip Asli lan MOS Conduit kanggo nawakake Saiki Maksimum Maksimum 7A lan nyuda Energi lan Kebisingan. Staba Eco FOC Control BLDC Motor kanggo Fasia nduweni fitur Kecepatan Tinggi, Efisiensi Tinggi, Daya Besar, lan fitur Konsumsi Rendah.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 5

     

    Solusi Motor Fascia Gun

      Apa piranti santai otot sing paling populer kanggo lingkaran fitness saiki? Gun Fasik, mesthine. Sajrone olahraga sing kuat, otot bakal ngasilake trauma sithik, sajrone ndandani otot, nodul cilik bakal diproduksi, uga dikenal minangka "titik nyeri". Nodul cilik iki bakal nambah viskositas fascia lan dadi kenceng, mengaruhi mode aksi lan ngalangi konduksi saraf lan aliran getih. Gerakan kasebut bisa ngasilake mekanisme kompensasi saiki, mula sampeyan kudu santai fascia otot lan fascia sawise olahraga. Bedhil kasebut lair ing lingkungan iki.

      Beda karo pijet biasa ing jinis omah, pijet Fascia Gun ngeculake otot awak liwat geter frekuensi tinggi (minimal 1800d / menit, maksimum 3200d / menit) pijet, sing bisa ngendhaleni jaringan otot sing kaku lan kaku. Down, nyuda rasa nyeri lan rasa ora nyaman sawise olahraga. Iki amarga Motor Brushless daya 24V sing digunakake dening Fascia Gun, motor Fascia Gun sing dilengkapi struktur puteran dwi-prewangan. Nalika pijet santai, bisa nembus klompok otot subkutan sing jero 10mm, lan runtut ngremuk asam laktat sing digawe sawise olahraga, Ndadekake pengalaman pijet sing nyedhaki awak.

     

    1

     

      Saiki, sebagian besar Pijat Fascia Guns ing pasar nggunakake motor rotor njaba tanpa sikat kanthi struktur puteran bantalan dobel. Senapan fascia iki nduwe masalah Heavyweight lan Inconvenience, Short Motor Life, Durability Battery, lan Noise High. Kabeh minangka titik nyeri saka macem-macem Pijet Tangan Fascia Guns ing pasar sing ana.

      Kanggo struktur modulasi frekuensi Fascia Gun, swara minangka indeks evaluasi penting kualitas motor lan uga dadi faktor referensi penting kanggo pangguna kanggo tuku produk. Ing premis njamin kinerja lan umur motor, kompak kita  Solusi Motor DC Brushless DC Fasia nggunakake teknologi anyar lan bahan anyar kanggo terus ngatasi teknologi nyuda gangguan, saengga gangguan operasi motor Fascia Gun pijet luwih murah tinimbang 45dB. Solusi Motor Fascia Gun iki uga nduweni karakteristik ukuran cilik lan Torsi Tinggi, sing nyuda bobot Fascia Gun. Éling panggunaan kanthi tangan siji karo para pelanggan, dadi luwih gampang pijet.

     

    2

     

     

      Staba Motor duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing teknik kustomisasi motor, utamane ing aplikasi Fascia Gun nglumpukake basis data prototipe motor gedhe kanggo referensi utawa pilihan pelanggan, kontrol utawa encoder sing cocog opsional, kanthi cepet miturut kabutuhan pelanggan supaya solusi motor bisa memenuhi utawa ngluwihi panjaluk pelanggan . Staba Motor wis dadi panyedhiya motor lan pabrikan sing dipercaya wiwit taun 2009. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Solusi Motor Fascia Gun BLDC, Hubungi kami ing Staba Motor.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita