BLN7640 Blender BLDC Motor

Jeneng Produk: Blender BLDC Motor
Model Ora.: BLN7640
Daya Rated: 1402W
Tegangan: 220V
Kacepetan dirating: 16,328RPM
Fitur: Torsi Dhuwur / Durasi Dhuwur / Noise Low / Suwene Umur

Ringkesan

BLN7640

Ukuran Garis Besar

BLN7640 OTLINE

Datasheet Kinerja

Katrangan Ora Ana Beban Efisiensi Maks Daya Output Max
Kacepetan (RPM): 16.330 16.320 14.894
Saiki (A): 1.2 11.0 13.5
Torsi (Nm): 0 0,82 1.1
Daya Output (W): 0 1402 1700
Tegangan (V): 220 220 220

Kurva Kinerja

BLN7640 C

Pambuka Produk

BLN7640 Blender BLDC Motor dirancang khusus lan diproduksi kanggo Peralatan Listrik Sehat ing Omah ing urip modern. BLN7640 digawe saka 100% Wind Wind lan liwat proses produksi sing ketat banget. Motor BLN7640 Blender BLDC iku Torsi Dhuwur, Kacepetan Dhuwur, Efisiensi Banget, Kekuwatan Gedhe, Konsumsi Listrik Cilik, Tenang Super, lan Umur Panjang kanthi Garansi 10 Taun. BLN7640 Blender BLDC Motor minangka motor sing paling cocog kanggo Kitchen Kitchen. Kita minangka pilihan paling apik kanggo BLDC Motor OEM lan Produsen OEM ing China. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita