Warta Industri

  • Motor Science丨Understanding the BLDC Motor Control Algorithms

    Ilmu Motor 丨 Ngerteni Algoritma Kontrol Motor BLDC

    Motor Ngerti Algoritma Kontrol Motor BLDC Pambuka: Konsumen mbutuhake alat rumah tangga, alat kebon lan produk sing didhukung motor supaya luwih kuat, ukurane luwih cilik lan luwih efisien. Kaya produk elektronik konsumen, konsumen uga ngarepake ...
    Waca liyane
  • A Simple and Quick Way to Judge Whether the BLDC Motor is Good or Bad

    Cara sing Sederhana lan Cepet kanggo ngadili Apa Motor BLDC Apik utawa Ala

    Cara sing Sederhana lan Cepet kanggo ngadili Apa Motor BLDC Apik utawa Ala A. Gunakake Tabel Goyangan Shaker insulasi ngukur resistensi insulasi ing antarane gulung-gulung telung fasa motor (voltase dirating 380V) lan resistensi isolasi menyang lemah ( menyang sasis). Isolasi ...
    Waca liyane
  • The Difference between the Energy Efficiency Limit Values after the Implementation of the New China National Standard for Motors after June 1st 2021

    Beda antara Nilai Batas Efisiensi Energi sawise Implementasine Standar Nasional China Anyar kanggo Motors sawise 1 Juni 2021

    Bedane Nilai Batas Efisiensi Energi sawise Implementasi Standar Nasional China Anyar kanggo Motors sawise 1 Juni 2021 Edisi paling anyar standar nasional wajib China GB 18613-2020 "Nilai Terbatas lan Nilai Efisiensi Energi Motor Listrik ...
    Waca liyane
  • Basic Knowledge of Motor Test

    Kawruh Dasar Tes Motor

    Pengetahuan Dasar Tes Motor 1. Kepiye Tes BLDC Motor Tanpa Beban? Sadurunge tes, priksa BLDC Motor. Sawise ora ana masalah, sambungake catu daya telung tahap kanggo nggawe motor idle tanpa nyeret beban. Banjur priksa swara sing mlaku, operasi prewangan lan telung tahap ...
    Waca liyane
  • The Past, Present and Future of Permanent Magnet Motors?

    Biyen, Saiki lan Masa Depan Motor Magnet permanen?

    Biyen, Saiki lan Masa Depan Motor Magnet permanen? Saiki, pasar motor dibanjiri motor magnet permanen. Biasane, tingkat pertumbuhan motor tanpa sikat magnet permanen ngluwihi 100%, ora mung kabegjan. Tingkat pertumbuhan motor magnet permanen bakal terus ...
    Waca liyane
  • Reasons and Solutions for Excessively High Motor Operating Temperature

    Alesan lan Solusi Suhu Operasi Motor Sing Dhuwur Akeh

    Alesan lan Solusi Analisis Suhu Operasional Motor Dhuwur sing Akeh Amarga Penyebab Gagal: 1. Voltase sumber daya listrik banget, sing nambah panas inti wesi; 2. Voltase catu daya banget kurang, motor mlaku kanthi beban sing akeh, lan ...
    Waca liyane
  • Protection Principle and Function of BLD Motor Operation

    Prinsip Perlindhungan lan Fungsi Operasi Motor BLD

    A. Proteksi Overload Nalika motor bldc ana kesalahan sing kakehan lan ngluwihi arus sing wis suwe, bakal nyebabake motor bldc dadi panas banget, nyuda insulasi lan ngobong listrik. Pelindung ngitung kapasitas panas motor bldc miturut karakteristik pemanas ...
    Waca liyane
  • Calculation Formula and Method of Electric Motor

    Formula Pitungan lan Cara Motor Listrik

    Formula Pitungan lan Cara Motor Listrik 1. Pitungan saiki motor: Kanggo pasokan listrik telung fase kawat AC, voltase garis yaiku 380, voltase fase 220, lan voltase garis yaiku voltase 3-phase oyot Kanggo motor , voltase gulung yaiku voltase fase, lan voltag ...
    Waca liyane
  • Advantages and Disadvantages of Brushless Motors

    Kaluwihan lan Kerugian Motor Brushless

    Keuntungan lan Kerugian Motor Brushless Keuntungan Motor Brushless: (1) Ora nganggo sikat, gangguan sing murah Motor tanpa sikat mbusak sikat, lan pangowahan sing paling langsung yaiku ora ana percikan listrik nalika motor sikat mlaku, sing nyuda banget gangguan saka ...
    Waca liyane
  • Characteristics of High Efficiency Motor

    Karakteristik Motor Efisiensi Tinggi

    1. Bisa ngirit energi lan nyuda biaya operasi jangka panjang, sing cocog banget kanggo tekstil, kipas, pompa banyu lan kompresor; 2. Motor asinkron bisa diganti kanthi miwiti kanthi langsung utawa nyetel kacepetan karo konverter frekuensi; 3. Asil nuduhake manawa bumi langka tetep ...
    Waca liyane
  • Ten major causes of Motor Vibration, the search and repair depends on these specific cases

    Sepuluh panyebab utama Geter Motor, telusuran lan ndandani gumantung karo kasus tartamtu kasebut

    Ana akeh sebab geter Motor, lan uga rumit banget. Motor kanthi jumlah cagak sing akeh ing ndhuwur 8 cagak ora bakal nyebabake geter amarga ana masalah kualitas manufaktur motor. Getaran umume digunakake ing 2-6 motor tiang. GB10068-2000 "Rotasi Motor Lim ...
    Waca liyane
  • Motor Insulation

    Isolasi Motor

    Isolasi ing motor ngalangi interkoneksi gulung lan gulungan menyang bumi. Nalika ndeleng motor, penting dingerteni kepiye fungsi jampel lan aplikasi praktis. Isi 1. Rating IEC - Suhu NEMA Bangkit Isolasi Urip lan Suhu 2. Tes Insula ...
    Waca liyane