Otorisasi Barang Mbalik

Kebijakan Warranty

Prosedur Klaim Cacat

Kebijakan RMA

Staba Electric Co., Ltd. (cekak minangka Staba) produk dijaluk bebas saka cacat material lan pakaryan sing digunakake normal sajrone periode garansi. Kewajiban garansi kanggo produk khusus diatur dening kontrak sing beda lan ora kalebu ing dokumen iki. 

Periode Warranty: Umume, Staba nyedhiyakake garansi 24 wulan wiwit tanggal kiriman. Yen jangka waktu garansi ing kontrak utawa invoice beda-beda, istilah kontrak utawa invoice bakal digunakake. 

Staba Tanggung jawab: Stava tanggung jawab ing garansi diwatesi kanggo ndandani cacat nggunakake bagean anyar utawa sing wis direnovasi, utawa ngganti produk cacat sing bali dening pembeli langsung. Staba duwe hak nggunakake komponen panggantos kanggo periferal pihak katelu utawa komponen sing ora kasedhiya maneh saka pemasok asli. 

Pangecualian babar pisan: Staba ora duwe tanggung jawab minangka akibat saka kahanan ing ngisor iki, sing garansi kasebut batal lan ora bakal ditrapake.  1. Produk kasebut ditemokake cacat sawise masa garansi kadaluwarsa.  2. Produk kasebut wis disalah gunakake, disalah gunakake, kelalaian, kacilakan, ngrusak, ngowahi, utawa ndandani kanthi ora sah, kanthi ora sengaja utawa sebab liyane. Kahanan kasebut bakal ditemtokake dening Staba kanthi kabijakan tunggal lan tanpa wates.  3. Produk kasebut wis rusak amarga ana bencana utawa kahanan ekstrem, apa alam utawa manungsa, kalebu nanging ora diwatesi mung banjir, geni, serangan kilat, utawa gangguan saluran listrik.  4. Nomer seri ing produk wis dicopot, diowahi, utawa dirusak.  5. Garansi kasebut ora bakal nutupi karusakan kosmetik, utawa kerusakan sing kedadeyan nalika dikirim. 

Jaminan Jembar: Staba nawakake garansi lengkap sing bisa dituku saka wakil penjualan nalika sampeyan pesen. Biaya kanggo tuku garansi lengkap yaiku tambahan, adhedhasar rega adol produk.

Supaya pelanggan bisa nulungi operasi normal sanalika bisa uga nyegah biaya piranti sing ora rusak, kita sregep ngrewangi sampeyan ngatasi masalah jarak jauh lan ngupayakake kabeh cara kanggo ndandani piranti tanpa wektu lan biaya sing ora perlu. mulihake piranti kanggo didandani. Procedure Pelanggan negesake masalah, lan kontak karo wakil penjualan Staba utawa dhukungan teknis kanthi menehi katrangan masalah kanthi rinci babagan tembung, gambar, lan / utawa video.  Staba ngupayakake paling akeh kanggo ngatasi masalah jarak jauh.

Staba mung nampa bali saka sing tuku langsung. Yen sampeyan nemoni masalah karo produk, mangga bali menyang lokasi sing sampeyan tuku.

Nomer RMA: sadurunge ngasilake produk sing rusak, pelanggan kudu ngubungi wakil sales kanggo formulir RMA kanthi Nomer RMA sing sah, lan ngisi lan ngirim bali menyang perwakilan penjualan utawa info@stabamotor.com. Elinga yen nomer RMA kudu dituduhake ing njaba kabeh paket sing dikembalikan. Staba bisa nolak nyedhiyakake perbaikan utawa ganti produk tanpa RMA lan ngasilake produk kasebut menyang Pelanggan kanthi nglumpukake barang.

Kadaluwarsa: RMA sah telung puluh (30) dina tanggalan sawise diterbitake dening Staba. Pelanggan kudu ngasilake produk sing diterangake ing RMA sajrone telung puluh (30) dina utawa butuh RMA anyar.

Kebutuhan Paket: Kabeh produk sing dikembalikan kudu dikemas kanthi tepat supaya ora rusak.

Penentuan Status Garansi: Sawise produk ditampa, Staba nemtokake status garansi kanthi mriksa nomer seri lan diagnosa barang kasebut. Barang garansi kudu didandani utawa diganti tanpa ngubungi pelanggan. Yen barang sing dudu jaminan kudu ndandani, pelanggan bakal dikirim formulir Estimasi Biaya sing bisa ditinjau lan ditandatangani yen bisa ditampa. Barang sing dudu garansi ora bakal bisa didandani tanpa idin saka pelanggan. Yen barang dianggep ora bisa didandani, pelanggan bakal dihubungi lan duwe opsi (1) ngasilake produk utawa (2) produk kasebut dibasmi.

Ndandani Biaya: Barang garansi kudu didandani kanthi gratis. Barang sing ora ana garansi kudu ngurusi biaya bahan lan ndandani biaya yen ditrapake.

Biaya Pengangkutan: yen ana garansi, Pelanggan bakal mbayar barang mlebu produk sing bali lan Staba bakal mbayar muatan metu saka produk sing wis didandani utawa diganti karo Pelanggan; yen ora ana garansi, pelanggan kudu mbayar biaya pengiriman mlebu lan mlebu.

Hardware sing wis didandani utawa diganti bakal diwenehake sajrone sisa masa garansi asli utawa sangang puluh (90) dina, sing dawa maneh. Kawicaksanan kasebut bisa uga diganti miturut pamrentah Staba, kapan wae, tanpa ana kabar sadurunge.