Staba Electric Co., Ltd. didegaké ing taun 2009, dununge ing Zhongshan, China - pusat transportasi Area Greater Bay Guangdong-Hong Kong-Marco. Staba minangka pabrikan utama ing industri iki lan uga solusi kontrol listrik & elektronik sing misuwur ing saindenging jagad. Produk utama yaiku Stabilizer Voltase Otomatis (AVR), Pasokan Daya Ora Ganggu (UPS), Inverter / Solar Inverter, Brushless DC Motors DC, Ukuran kontrol motor BLDC, lsp.

Staba nduwe 43,000 sqm pabrik modern sing dibangun dhewe, kanthi loop utama fasilitas produksi kalebu:

- Lokakarya kabinet logam & lokakarya stamping,

- Lokakarya gulung lan anil inti inti trafo,

- bengkel Transformer & uji coba Transformer,

- Lokakarya pangolahan lan pengujian PCB,

- Lokakarya motor BLDC,

- Lokakarya & lokakarya uji coba Pabrik Ngarep lan Komersial,

- Perakitan pungkasan & lokakarya uji coba produk pasokan listrik.

R&D Efisien

P&P terintegrasi

Tur Pabrik

CERTIFIKAT


kontak