staba story 1200600

● Produksi tahunan Staba tekan 50 yuta PC. Produk kita didol menyang luwih saka 68 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Umume pelanggan utama yaiku merek sing misuwur ing saindenging jagad. Ing taun 2019, Staba dipilih dadi conto perusahaan ing Indeks Pemimpin Ekspor Nasional.

● Sajrone pangembangan, Staba menehi perhatian banget marang akumulasi hak kekayaan intelektual lan panyiapan sistem manajemen perusahaan. Staba minangka perusahaan pertama ing wilayah kita sing lulus akreditasi IPMS GB / T29490-2013, duwe 4 paten penemuan asli ing Amerika Serikat lan Uni Eropa, lan luwih saka 58 paten penemuan asli China lan paten model utilitas. Wiwit 2014, Staba wis disetujoni / disetujoni maneh minangka perusahaan teknologi tinggi nasional kaping telu berturut-turut, kita duwe loro pusat teknologi perusahaan: Pusat Teknologi Teknik Tenaga Cerdas Provinsi Guangdong, lan Pusat Teknologi Teknik Produk Zhongshan. Wiwit dina pisanan didegake, sistem piranti lunak ERP lan sistem manajemen ISO9001 wis dileksanakake ing saben aspek manajemen perusahaan, supaya operasional sistem sing lancar lan efisien. Saiki, kita duwe 340 karyawan, sing 33 kanggo sistem R&D lan 38 kanggo sistem manajemen perusahaan. Sanalika, kita duwe kerjasama intensif lan kemitraan konsultatif karo akeh institusi riset lan ahli ing industri kasebut, nyoba nggawe produk, layanan, lan teknologi dadi prioritas utama industri.

Fase Pabrik Staba I (Dibangun & Dikuwasani ing 2019)

factory 1200600
staba Factory bird view 1200600

Tahap Pabrik Staba IV (Desain Umum)

staba 2
Staba

Pendapatan Bisnis

Anane Global

1600927644
Company Profile 2020 revised J

kontak